Astraga Eiendom AS  
Hjem
Om oss
Utleie
 
Enheter:
Spania
Bilder
Informasjon om stedet
Ledig?

Leiligheten består av:                2 soverom (soverom 1 har dobbeltseng, soverom 2 har to enkle senger.) 2 bad (bad 1 har badekar, bad 2 har dusj) Integrert stue og kjøkken, terrasse med sitteplasser for 4 personer. Leiligheten har innlagt vann med filter.(Trenger ikke kjøpe flaskevann.) Vaskemaskin er i leiligheten.

Norsk TV og radiosignaler.

4 sykler hører med til leiligheten.

Ca. 10 min. gange til stranden (strandpromenaden).

På sommeren holdes det mange konserter i San Pedro. Det er også Tivoli i byen hele sommeren. 

SPA hotell Thalasia ****         5 min. gange fra leiligheten.

Det finnes mange golfmuligheter i området.

San Pedro er kjent som et "helsested", hvor folk fra hele Spania kommer for å bade og smøre seg inn med den helsebringende mineralholdige leiren. Dette er gratis. Se linken.

FLOTT LEILIGHET I SPANIA

Ta ferien i San Pedro del Pinatar, og opplev Spanias deilige varme og flotte sandstrender!

TIL HOVEDSIDEN

* Fin leilighet for 4 personer.

* Leiepris:
kikk her for pris

* Rimelige flyreiser til Murcia (Norwegian) og Alicante (SAS og Raynair). (Det er ca.15 minutters biltur fra flyplassen i Murcia til leiligheten, ca. 50 minutter fra Alicante til leiligheten.) Ryanair har nå direkte flyavgang fra Torp til Alicante.

* Leilighetshotell (2006) med stort felles svømmebasseng.

* Ca. 10 minutters gange til sandstranden i San Pedro del Pinatar. (og til strandpromenaden)

* 5 minutters gange til nytt stort SPA hotell (Thalasia****)

* Gangavstand til dagligvareforretninger og til sentrum.

* Meget gode bussforbindelser til Torrevieja, Alicante og Cartagena.

Leiligheten består av:
2 soverom, Soverom 1 har dobbeltseng, Soverom 2 har 2 separate senger, 2 bad – det ene badet med badekarr, stue og integrert kjøkken, terrasse. Leiligheten ligger i 3. etg., med heis. Felles svømmebasseng, Cafeteria, resepsjon.

 

SPANIA

Tall og Fakta
Antall mennesker i Spania er ca. 45 millioner. Hovedstaden i Spania er Madrid. Offisielt Språk: Spansk, Språk: Katalansk, Galisisk,Baskisk, Spansk.  Myntenhet: Euro Styreform: Kongedømme Antall provinser: 17 Flateinnhold: 505 955 km2 Bef.tetthet: 80 pr. km2 Viktigste Religion: Kristendom (99%) Eksportvarer: Motorkjøretøyer, ferdigvarer, matvarer, maskiner

Beliggenhet
Spania utgjør størstedelen av Pyreneér- halvøya i Europas sørvestligste hjørne. Med en overflate på 505. 955 km2, er landet det tredje største i Europa, nest etter Russland og Frankrike. Størstedelen av territoriet er fastland, mens resten består av øygrupper som Balearene i øst og Kanariøyene, som ligger over ti mil sør for fastlandets sørligste punkt og skuer ut mot Afrikas nordkyst. I tillegg kommer byene Ceuta og Melilla i Nord- Afrika.
Spanias ligger som Europas brohode mot Afrika, knappe 14 km unna, og Atlanterhavet binder landet til det amerikanske kontinent. Denne beliggenheten gjør landet strategisk viktig og forklarer hvorfor spansk jord har vært et avgjørende knutepunkt for mange kulturer og sivilisasjoner opp gjennom historie. Slik er Spania del av fastlandseuropa, med særlig tilknytning til området rundt Middelhavet.

Regionene
Spania er et variert land med store geografiske, klimatiske og landskapsmessige kontraster,
både mellom og innenfor de enkelte regioner. Noen av disse har slått seg sammen for å fremheve fellestrekkene og gjøre dem lettere tilgjengelige for turister. Det grønne Spania er en fellesorganisasjon opprettet av Galicia, Asturias, Cantabria og Baskeland for å fremme opplevelsesturismen i et område med mange fellestrekk i landskap, klima, gastronomi og turistattraksjoner som hav og fjell, friluftsliv og fotturer. De regionene som har best utviklede muligheter for den strand- og solsøkende turismen er Valencia, Andalusia og Katalonia, der en finner variert infrastruktur av høy kvalitet.

I innlandsspania, som består av Aragón, Castilla y León, Castilla- La Mancha og Extremadura, finner en historiske byer, mange av dem på UNESCOs liste over verdens natur- og kulturarv. Disse har en enorm rikdom av kulturminnesmerker og et utsøkt kjøkken, i et usedvanlig vakkert og særpreget landskap. Andre selvstyrte regioner, som La Rioja, Madrid, Murcia og Navarra, kan by på sjarmerende landsbyer med sterke tradisjoner og stolt egenart, der kulturen og landskapet gleder den besøkende like mye. Øyriket Spania er dog uten tvil turistenes overlegne foretrukne mål. Balearene, som ligger i hjertet av Middelhavet, har en praktfull kyst med herlige strender og store muligheter for vannsport. Kanariøyenes beliggenhet utenfor Afrika gjør øygruppen til et sant paradis med milelange strender, vulkanske naturparker og et behagelig klima året rundt.

Med sine nesten 4000 km. lange kyst, gir Spania en enestående mulighet til å bade i Atlanterhavet, Middelhavet og det kantabriske hav. Solen skinner mer enn 300 dager i året og temperaturen holder seg mellom 18 og 30 grader, millioner av turister fra hele verden besøker de spanske strendene.
Middelhavet
Middelhavet, eller Mare Nostrum (vårt hav), som det kaltes i gamle dager, har en variert kyst som veksler mellom bratte klipper i Costa Brava, små, vakre havner og deilige strender. I sør, langs kyststrekningen kjent som Costa Dorada, Costa del Azahar, Costa de Valencia, Costa Blanca og Costa Cálida, slikker late dønninger de gylne strendene utenfor byene og turistområdene.

COSTA BLANCA
Kyststripen Coasta Blanca, som betyr den hvite kyst, har Europas beste klima med flest soldager i året. Sommertemperaturen er vanligvis mellom +25 og +35 grader, vintertemperaturer mellom +5 til +25 grader. Et av de mest solrike distriktene i Spania er Alicante / Torrevieja området, som gjennomsnittlig har ca. 300 dager med sol. Dette gir rom for uteaktiviteter hele året. San Pedro del Pinatar ligger i dette varmeområdet. 

San Pedro del Pinatar ligger i bukten av den naturlige lagunen ”Mar Menor”. Temperatruen i denne lagunen er høyere enn i havet. Hvis du ønsker å bade i havet kommer du til flotte strender etter ca. 15 minutters sykling.

SAN PEDRO DEL PINATAR:

Byens opprinnelse går tilbake til eldre steinalder, selv om boplassene hvor de fleste restene man har funnet er fra Romernes og arabernes tid. Romerne satte stor pris på området, på grunn av de deilige klimaet.

Byen San Pedro fikk navnet sitt i begynnelsen av det syttende århundre, hvor fiskerne bygde et lite tempel som de tilegnet deres apostel, San Pedro. Ved byen vokste et utstrakt skogområde bestående av pinjetrær, som på daværende tidspunkt het "El Pinatar". Derfor ble byen oppkaldt etter stedet hvor den lå og kom derfor til å bli hetende San Pedro del Pinatar.

San Pedro del Pinatar dekker et areal på 22 kvadratkilometer og ligger ved Mar Menor, som er den største naturlig saltsjøen i verden, og et av de mest verdsatte turiststedene ved Middelhavet.  Det bor ca. 21.000 personer i dette området.

Mar Menor
Mar Menor er et nesten som et eget hav. Her er det en kjempestor "innsjø av saltvann" med varmt vann hele året. Stille og fredelige strender: La Mota, Villananitos og La Puntica. Dette er den største saltvannssjøen i Europa; den er på 170 kvadratkilometer og på det dypeste stedet er den 7 meter.

Mar Menor er av vulkansk opprinnelse, hvilket man kan se av småøyene i den sydlige enden av havet, hvorav de største er Isla Mayor, Isla Perdiguera og Isla del Ciervo. Øya Ciervo fikk navnet sitt etter kronhjortene som levde der. I dag vokser det kratt, bjørnebær, dvergpalmer og mye mer!

På grunn av det varme vannet, beskyttelse mot havet, de lange sandstrendene, er Mar Menor spesielt godt egnet for alle typer vannaktiviteter. Bading, dykking, vindsurfing og mange andre aktiviteter.

(Det følger 4 sykler med leiligheten. Det er meget fint å sykle i San Pedro del Pinatar området)

Billige flybilletter
Takket være stor konkurranse er det rimelig å fly til Alicante og Murcia.
Fra Norge flyr bl.a. både Norwegian, SAS og Ryanair. Nå flyr også Ryanair direkte fra Torp til Alicante.

Sandstrendene i San Pedro del Pinatar, eller el Lobadan (som betyr strandområdet til San Pedro), er fine og strekker seg langt. Det er et stort og yrende folkeliv sommerstid, med utekaffeer, badenede mennesker osv. Se bildene fra stranden.

VIKTIG!!!
Klikk her for kontakt Informasjon og booking.

Flyreiser: 

Ryanair:      har direkterute fra Torp til Alicante. Fremdeles har de rimelige priser til Alicante. Voksen en vei 1. juli - ca. kr 1000,-. 

Norwegian:

Flyr direkte til Murcia. Herfra er det ca. 15. min biltur til leiligheten.

SAS:

Flyr fra Oslo lufthavn til Alicante og Murcia.

Leiebil:

Du kan leie bil hos lokale utleiere. Sjekk prisen.

Kontakt Astraga Eiendom AS Siden ble sist oppdatert 01.01.2010